• Imagen
Salutació

El principal objectiu de la nova Corporació sorgida després de les eleccions municipals celebrades el passat 27 de maig consistix a acostar-se, decidida i fermament als(as) ciutadans(as) millorant els canals de comunicació i facilitant l'accés dels(as) mateixos(as) als servicis de l'Ajuntament; els diversos Organismes Municipals i el propi Ajuntament de Benisuera, han desenvolupat accions tendents a una millor, major i més cuidada relació entre l'Administració i l'Administrat. Les noves tecnologies i les crides “autopistes de la informació” oferixen noves oportunitats de comunicació amb el(la) ciutadà(a) que el municipi precisa .

 

L'Ajuntament de Benisuera ha creat estes pàgines perquè des de qualsevol part del món es puga conéixer el municipi, incorporant simultàniament servicis de gestió per al(la) ciutadà(a), que se n'aniran ampliant, i que fonamentalment van destinats a enriquir la relació de la Corporació amb els seus ciutadans(as).

La incorporació a Internet amb la creació de la present pàgina oficial té a veure amb el desig d'esta Corporació d'endinsar-nos en el segle XXI des d'un municipi modern i obert al món. En nom del municipi de Benisuera, agraïsc la teua visita que espere trobes profitosa i amena. Amb la teua participació i suggeriments, Benisuera serà una ciutat pròspera i moderna.

Cordialment, 

Antonio Vicente Pla Benet
ALCALDE DE BENISUERA

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30